Sejur Mexic - Desire Riviera Maya Resort, cu plecare din Bucuresti

Acest complex beneficiază de o locație ideală la malul oceanului, in centrul Rivierei Maya, oferind divertisment de noapte, spatii de cazare de lux, precum si multe alte alte facilități. Oaspeții pot experimenta un mediu unic si relaxant, exclusiv pentru adulti, numai pentru cupluri, hainele fiind optionale.

Oaspeții iși pot incepe dimineata la Desire Resort Spa Riviera Maya luand masa la unul din cele 4 restaurante ale complexului. Aceștia se pot destinde pe plaja pentru nudisti sau pot juca un joc de volei. După o zi lungă, puteti să vă relaxati cu un masaj pentru cupluri sau in cada cu hidromasaj de pe acoperis. Seara se poate incheia la clubul de noapte sau la una dintre petrecerile tematice nocturne ale hotelului. Zona piscinei in aer liber este disponibilă la un cost suplimentar.

De asemenea, Desire Resort Spa Riviera Maya oferă o varietate nesfarșită de activități de recreere. Sunt disponibile cursuri de yoga, polo de apă, excursii de scufundări si caiac. Ruinele arheologice de la Tulum, precum si fermecătorul sat Playa del Carmen sunt usor accesibile.

Fiind un complex all inclusive, Riviera Maya Desire oferă servicii alimentare nonstop, inclusiv toate mesele si gustările, băuturi nelimitate, room service si sporturi nautice nemotorizate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Desire Riviera Maya Resort, Cancun, Mexic

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
verifica
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31