Charter Creta - Creta Maris Beach Resort Hotel, cu plecare din Oradea

Amplasare

Resortul, un loc ideal pentru turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport, familii și cei indrăgostiți de natură, se află la Hersonissos, la doar 250 de m de o plajă cu nisip, intr-o zonă liniștită. Se poate ajunge pe jos in cca 5-10 minute la diverse locuri de ieșit in oraș și locuri de divertisment.

Dotări

In anul 2023 acest complex de vacanță a fost modernizat. Complexul dispune de 681 de camere de nefumători. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje și un bancomat. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de o serie de comodități pentru persoanele in scaun cu rotile. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. O parcare (gratuit) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de ingrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, servicii de traducere, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. In spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un proiector și un flipchart/markere. Evenimente precum congrese, simpozioane, prezentări ș.a.m.d., sau chiar munca zilnică pot fi organizate foarte ușor cu ajutorul unui serviciu de secretariat și al unui serviciu de conferințe.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Balconul sau terasa sunt incluse in dotările standard ale majorității camerelor. Există dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). In cameră se găsesc și papuci de casă. In băi stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Zona incăpătoare cu piscine cu 10 piscine in aer liber promite odihnă și improspătare. In zilele răcoroase poate fi folosită piscina acoperită. Copiii se pot bălăci in unul din cele 5 bazine cu apă de mică adancime. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Hotelul oferă un program foarte cuprinzător de sporturi in aer liber, cu tenis, boccia și baschet, iar contra cost partide de golf. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aerobic in apă (gratuit). Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include o sală de fitness și pilates, precum și, contra cost, biliard. După o zi lungă clienții iși pot incărca rezervele cu energie in zona de relaxare, acolo există o beauty-farm și, contra cost, un spa și un masaj de reflexoterapie la tălpi. Alți organizatori propun un masaj de reflexoterapie la tălpi. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun și un lobby bar. Clienții iau masa intr-o atmosferă comodă in unul din cele 7 restaurante (bufet și à la carte). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Pentru masă se poate alege intre mic dejun, pranz și cină. La cerere pot fi pregătite meniuri pentru copii, alimente bio, mancare fără lactoză și mancare vegană. Lista de băuturi cuprinde diverse băuturi alcoolice și nealcoolice ca mărci internaționale.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Baia Mare catre Creta Maris Beach Resort Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate