Localizare: situat pe malul mării in Hurghada, la 10 minute fata de centrul orasului.

Facilitati hotel: parc acvatic pentru copii, 3 baruri, acces imediat la plajă, 1 piscina, Wifi ( zone publice), spa, Snorkeling, biliard, tenis de masa, teren de joaca pentru copii, spalatorie, sală de fitness, sauna, aer conditionat, parcare,terasa, gradina, parcare.

Faclitati contra cost:spa, snorkeling, biliard, spalatorie, sală de fitness, sauna, wifi, biliard.

Facilitati camera: pat matrimonial sau twin, minibar, TV, aer conditionat, seif.

 

Nota!

Hotelul urmeaza sa efectueaze o nouă extindere pentru confortul viitor al oaspeților in perioada 15 martie 2022 pană la sfarșitul lunii august 2022, intre orele 09:00 și 17:00.

Clădirea principală este deja acolo, iar deasupra ei se vor adăuga etaje suplimentare. Această clădire este situată langă stradă și este departe de partea functionala existenta a hotelului. Această extindere a locației va oferi un zgomot minim sau deloc oaspeților in timpul vacanței.

Lucrarile vor fi aproape insesizabile pentru oaspeti, deoarece se vor efectua complet pe partea din spate și există un gard care separa această zonă de funcționarea efectivă a hotelului (acesta este prezent si astăzi și in trecut / de la deschiderea hotelului).

Nota 2! Lucrarile se asteapta sa se finalizeze pana la 21 decembrie 2022.

Nota 3! Lucrarile s-au prelungit pana la 31.03.2023.

Nota 4!  The Three Corners Sunny Beach Resort anunță prin prezenta că Piscina Soliel, care se află in fața complexului, langă Restaurantul principal, va fi doar pentru adulți  16+ (Piscină de relaxare), astfel incat oaspeții să iși poată lăsa in urmă stresul și relaxarea.

Celelalte două piscine primesc toți oaspeții in orice moment. Una este piscina olimpica cu programe zilnice de animatie si piscinele waterpark cu toboganele de care se pot bucura toti tinerii si copiii mici pe tot parcursul zilei.

 

 

 
 

 

 

 

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Targu Mures catre Three Corners Sunny Beach, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate