Sun Garden Salin

Sun Garden Salin

Sun Garden se afla in Turda, la 2 km de Salina Turda.Hotel dispune de receptie cu program nonstop, terasa si un restaurant. Camerele sunt dotate cu TV cu canale prin cablu si baie cu dus.Mic dejun tip bufet sau a la carte.
CAZARE
de la
EUR3438EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Printul Vanator

Printul Vanator

Localizare: Hotelul Printul Vanator se afla in localitatea Turda. Structura Hotel:         Camere duble;     Camere twin;     Suita junior;     O camere tripla;     O camera quadrupla;     Sala de protocol cu o capacitate pentru 26 de persoana.   Facilitati:         Camere de familie;          Televiziune prin cablu;     Internet wireless este disponibil in camerele hotelului si este gratuit;     Animalele de companie sunt acceptate, se pot percepe taxe;           Aer conditionat;       Incalzire;          Sauna;      Masaj;         Restaurant;        Bar;     Gradina ;     Terasa.
CAZARE
de la
EUR5525EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Salis Hotel and Medical Spa

Salis Hotel and Medical Spa

Situat in imediata intrare in zona central a municipiului, la doar 300 m de intrarea in salina Turda, punctul major de atracCie turistic a localitCii, hotelul v aCteapt cu 24 de camere echipate complet Ci modern, dup cele mai bune standarde hoteliere, oferindu-v tot confortul de care aveCi nevoie pentru a v putea relaxa dup o zi epuizant. 
CAZARE
de la
EUR7563EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii