Apollo Wellness Club

Apollo Wellness Club

Hotel Apollo **** isi propune sa devina cel mai cu stil si luxos hotel in Mures, clasificat la 4****.Serviciile incluse in tarifele de cazare transforma Hotel Apollo 4**** intr-un hotel leisure cu stil, fiind aproape cel mai cautat luxury hotel in MuresFiecare camera este dotata cu aer conditionat, seif, minibar, uscator de par, cabina de dus cu hidromasaj, televizor LCD cu programe cablu TV satelit, internet WI-FI, telefon international. Pentru un confort sporit, pe langa dotarile de baza camerele Junior Suite sunt echipate cu jacuzzi, iar apartamentul Executive dispune de un living amenajat cu masa de birou si televizor plasma, baie spatioasa dotata atat cu cabina dus cu hidromasaj cat si cu jacuzzi.Pentru asigurarea unui grad sporit de siguranta si securitate, structura de hotel cu 4 stele este dotata cu detectoare de fum si camere de supraveghere.Spatiile publice sunt concepute pentru a permite accesul persoanelor cu dizabilitati.Complexul dispune de parcare gratuita cu 300 de locuri.
CAZARE
de la
EUR6286EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
APOLLO WELNESS CLUB

APOLLO WELNESS CLUB

Pachetele standard se vand pe un  minim de  3 nopti.Pachetele cu tratament se vand pe un minim de 5 nopti.Pachetul cu tratament de  12 nopti are 10 zile de tratament cu cate 3 procduri / zi.Pachetul cu tratament de 10 nopti are 8 zile de tratament cu cate 3 proceduri / zi.Pachetul cu tratament de 7 nopti are 5 zile de tratament cu cate 3 proceduri / zi.Pachetul cu tratament  de 5 nopti are 5 zile de tratament cu cate 3 proceduri / zi.Apollo Wellness Club este situat in statiunea 'Baile Sarate Sangeorgiu de Mures', la o distanta de 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin, se intinde pe o suprafata de peste 13 ha la o altitudine de 320 m. Facilitati Hotel: Hotelul are in dotare 35 de camere din care, dotate cu detectoare de fum si camere de supraveghere. Complexul dispune de parcare permanent supravegheata cu 300 de locuri. Facilitati Camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar, uscator de par, cabina de dus cu hidromasaj, televizor LCD cu programe cablu TV satelit, internet WI-FI, telefon international. Alte informatii: Preparate culinare din bucataria traditionala romaneasca si bucataria internationala, precum si unele preparate din bucataria japoneza. Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix. Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament. Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.
CAZARE
de la
EUR7040EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Apollo

Apollo

In perioada 21-24.10.2019 , Centrul SPA este inchis pentru renovare!Complexul Apollo Wellness Club, situat in statiunea 'Baile Sarate Sangeorgiu de Mures', la o distanta de 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin, se intinde pe o suprafata de peste 13 ha la o altitudine de 320m. In incinta hotelului nu se comercializeaza bauturi alcoolice.
CAZARE
de la
EUR6761EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii