Hotelul de Bumbac

Hotelul de Bumbac

HOTELUL DE BUMBAC-CRAPUL FURIOS-GLAMPING & FISHING RESORT - primul  Glamping and Fishing  Resort din Romania, s-a deschis in Darasca (Comuna  Ocna Sugatag) pe fostul drum al brebenilor. Glamorous Camping = Glamping ADICATELEACamping Plin de Farmec si PESCUIT SPORTIV (NU SE IA PESTE ACASA) sau SE IA O SINGURA DATA(asa cum toate ciupercile sunt comestibile insa unele o singura data) 
CAZARE
de la
EUR3762EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Craiasca 2*/3*

Craiasca 2*/3*

Descriere: Tratament:Hotelul dispune de o baza de tratament proprie ce poate efectua urmatoarele proceduri: bai in bazin cu apa sarata (300 grame sare/litru); bai cu apa sarata incalzita in vane individuale; impachetari cu parfina; ultrasunete; unde scurte; solux; bai galvanice; aerosoli; magnetodiaflux; masaj; sala forta si gimnastica; sauna; curenti diadinamici; interferentiali; galvanizari; ionizari; curent Trabert; exponential. Alte facilitati: restaurant, bar, terasa de vara, cofetarie, 3 bazine de inot in aer liber (2 cu apa sarata).
CAZARE
de la
EUR6380EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Holiday (Ocna Sugatag)

Pensiunea Holiday (Ocna Sugatag)

Localizare: Pensiunea HOLIDAY este situata in statiunea balneo-climaterica Ocna Sugatag, in inima Maramuresului istoric la 18 KM de Sighet Marmatiei si la 6 Km de DN18. Pensiunea HOLIDAY functioneaza din 2005 pe o suprafata de teren de cca 1 ha, fiind primul agent privat care a investit in localitatea Ocna Sugatag, Maramures construind o baza de agrement cu piscine cu apa dulce si apa sarata. Camere:Pensiunea va ofera 50 de locuri de cazare, amplasate in camere tip duble, triple, cu 4 locuri si apartamente. Toate camerele sunt clasificate la 3 stele, avand baie proprie (dotate cu uscatoare de par, dus si cada), balcon, minibar, tv, wifi. Incalzirea este centralizata si se realizeaza cu ventiloconvectoare sau calorifere.Facilitati: Restaurant cu meniu clasic si traditional, aquaparc cu tobogane, piscine interioare, sauna finlandeza si masaj, piscine exterioare incalzite, parcare supravegheata video, teren de sport, terasa si gradina de vara cu autoservire, loc de joaca pt. copii, camere cu balco, frigider in camera, incalzire centrala.
CAZARE
de la
EUR5800EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL CRAIASCA

HOTEL CRAIASCA

OFERTA TRATAMENT intrare Duminica sau Luni - sejur minim 5 nopti / OFERTA ODIHNA - sejur minim 3 noptiHotelul Craiasca este situat in statiunea Ocna Sugatag.
CAZARE
de la
EUR6228EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii