Steaua Dunarii

Steaua Dunarii

Pensiunea Steaua Dunarii este prima pensiune construita in zona Parcului Natural Portile de Fier care si-a deschis portile pentru turistii romani si straini. Acest lucru se intampla in anul 2001, de atunci si pana in prezent fiind in continua dezvoltare. Expunerea pensiunii la soare de-a lungul intregii zile si peisajul ce o inconjoara, culmile domoale de o parte si de alta a Dunarii, farmecul iesirii fluviului din Cazanele Mici, iar mai departe, spre apus semetia varfurilor Ciucarul Mare (318m) si Ciucarul Mic (313m) de pe malul stang al apei si Veliki Strbak (768m) si Mali Strbak (626m) sunt doar cateva dintre atuurile care v-ar putea determina sa ne vizitati. Dotari pe care pensiunea le ofera sunt urmatoarele: 10 camere duble (twin room) 2 camere triple 2 junior suite  1 apartament cu 2 camere 8 camere matrimoniale (double) toate camerele sunt dotate cu televizor, baie proprie cu dus, incalzire centrala, apa calda si rece permanent salon restaurant cu 90 locuri sala de conferinta 60 pers. (flipchart, video proiector, ecran) terasa acoperita cu 40 de locuri terasa descoperita cu 20 de locuri parcare proprie cu 20 locuri o mica plaja cu sezlonguri ponton pentru agrement nautic si pescuit salupa de agrement 6 persoane banana de 6 persoane schi nautic & tubing barca de croaziera cu motor (12 persoane)
CAZARE
de la
EUR5446EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
PENSIUNEA DANUBIA

PENSIUNEA DANUBIA

Pensiunea Danubia clasificata la patru margarete este situata pe Clisura Dunarii, in localitatea Eselniaa care practic marcheaza inceputul defileului Dunarii ce se intinde pana aproape de Moldova Noua.
CAZARE
de la
EUR5620EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Mustaciosul Dunarii

Mustaciosul Dunarii

Mustaciosul Dunarii ofera camere cu aer conditionat in Eselnita. Pensiunea are bucatarie comuna si gratar. Oaspetii beneficiaza de piscina sezoniera, in aer liber, WiFi gratuit si parcare privata gratuita.Camerele pensiunii includ dulap. Toate camerele de la Mustaciosul Dunarii au TV cu ecran plat, baie privata si balcon cu vedere la piscina.Proprietatea ofera o terasa. Oaspetii de la Mustaciosul Dunarii pot practica activitati in Eselnita si in imprejurimi, precum pescuit.Statiunea Baile Herculane se afla la 23 km de pensiune, iar orasul Drobeta-Turnu Severin este situat la 31 km.
CAZARE
de la
EUR5877EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii